FACILITATI

AMARA - IALOMITA

Complexul Hotelier Ialomita, clasificat la categoria 3 stele, are toate dotarile necesare unei unitati de elita si este amplasat pe malul nord-vestic al Lacului Amara, în zona Parcului dendrologic din statiune, la o altitudine de 30 m.

 

Unitatea funcţioneaza cu receptie hoteliera non-stop, angajatii fiind absolventi ai cursurilor de receptie hoteliera, acestia fiind inclusi în serviciul Front-Office, activitatea acestui serviciu defasurându-se la nivelul holului de primire – punctul central catre care converg toate serviciile din hotel.

Acest serviciu preia persoanele ce urmeaza a fi cazate în baza  voucherelor de vacanta emise de agentiile de turism, a rezervarilor realizate la receptia hotelului si in baza  biletului de odihna si tratament, realizeaza cazarea conform standardului stipulate în bilet, verifica exactitatea datelor înscrise în CI si BOT, elibereaza cartela de masa pentru sejurul de 16 zile (MD – D – C) si fisa de tratament balnear pentru cura de 12 zile, furnizând informatiile necesare despre accesul spre spatiile de cazare, restaurant si baza de tratament.

 

Baza de tratament a Complexului Hotelier Ialomiţa, identificata sub denumirea de Centrul de sanatate, functioneaza în baza Autorizaţiei de functionare  eliberata de Ministerul Sanatatii – Directia de Asistenta Medicala si Politici Publice.

Locatia este amplasata în incinta Compelxului Hotelier, dispune de spaţii de relaxare si asteptare si este compartimentata pe zone de cultura fizica medicala, fizioterapie, hidroterapie, bai cu namol/bai minerale si relaxare(masaj, cromoterapie,sauna).

Principalul factor natural de cura este reprezentat de apa Lacului Amara – sulfatata,  clorurosodica, magneziana, slab bromurata, cu o mineralizare totala de 9,88 g/l si namolul sapropelic de lac, cu un continut de 66,6% apa.

 

Fiind clasificat la categoria 3 stele, unitatea dispune de camere double (210 cam.), camere single cu pat matrimonial (23 cam.) si 7 apartamente, rezultând o capacitate de 488 locuri, toate dotate cu: TV LCD, minibar, aer conditionat, telefon, grup sanitar propriu,in timpul anului  asigurându-se o temperatura de minim 210C în sezonul rece si de maxim 250C în sezonul cald, schimbarea lenjeriei la 3 zile si a prosoapelor la 2 zile, precum si a cel putin 12 servicii suplimentare.